Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پيشکسوت فوتبال ايران،‌گفت: بازي با تونس و الجزاير خوب بود چرا که در گروه ايران تيمي از قاره آفريقا حضور دارد.
مهدي مناجاتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد ديدار مقابل الجزاير و تونس، گفت: تيم‌هاي آفريقايي همه خوب و قدرتمند هستند. اين بازي‌ها بسيار خوب بود. وقتي در گروه ما تيم آفريقايي هست بايد تيم‌هايي را در نظر بيگيريم که اين شاخصه را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار عاقلانه انجام بازي با کشورهايي است که سبک بازي آنها شبيه به حريفان ما است. اين بازي‌هاي دوستانه براي تست کردن خودمان است وبايد بر اين اساس حريفان را انتخاب کرد.
وي در مورد اظهار نظر کي‌روش مبني بر اينکه بازيکنان شاغل در باشگاه‌ها آمادگي لازم را ندارند و بايد اردوي 40 روزه‌اي تشکيل داد و مخالفت مربياني مثل برانکو ايوانکوويچ، تصريح کرد: از عصر سنگي تا به الان اين مسائل را نديده بوديم که مربيان بزرگي که در فوتبال ايران فعال بودند و بازيکنان برايشان احترام زيادي قائل بودند چنين برنامه‌اي را در نظر بگيرند. مربيان خارجي که به ايران آمدند از بزرگاني بودند که در دنياي فوتبال نظير کم داشتند. مربيان خارجي در اين کشور کم نديده‌ايم. به نظر من کي‌روش تخم دو زرده مي‌کند. او فوتبال ايران را بسيار سطح پائين مي‌داند. ابتدايي ترين کار فني براي انتخاب بازيکن ديدن عملکرد بازيکن است. در تمام جهان بايد وضعيت بازيکن بررسي شود و سپس اقدام به انتخاب کرد.
مناجاتي يادآور شد:انتخابات تيم ملي غيبي شده است. او يک مرتبه ليستي ارائه مي‌کند و معلوم نيست بر چه مبنايي است. در اين شرايط به اين نتيجه مي‌رسيم وقتي بازي ديده نشده و نمي‌دانيم بازيکن سالم و آماده است به چه شکلي انتخاب شده است؟ ابتدايي ترين کشورهاي دنيا هم اين عملکرد را ندارند. فوتبال ايران در سطح آسيا و حتي در جهان شناخته شده است. او هميشه غيبي ليست مي‌دهد و اين مسئله باعث ناراحتي تيم‌ها و مربيان مي‌شود. بايد بازيکنان را ديد و سپس انتخاب کرد. بايد از مربي تيم و باشگاه هم در اين مورد سوال کرد. در گذشته بازيکناني بودند که از لحاظ انضباطي با باشگاه مشکل داشت و کارهاي نا شايستي در مورد باشگاه کرده بود. در اين شرايط بازيکن به تيم ملي دعوت شد که اين کار نوعي دهان کجي به باشگاه، مربي و هواداران آن تيم بود. او هيچ توضيحي نمي‌دهد و کسي هم چنين درخواستي نمي‌کند.
پيشکسوت فوتبال ايران در مورد پاسخ به اين سوال که آيا درخواست اردوي 40 روزه با توجه به نديدن بازيکنان داخلي يک نوع ايجاد جدل با باشگاه ها است، گفت: به نظر مي‌رسد او به مانند يک مبارز فرياد من من سر مي‌دهد. در قانون کشور ما من وجود ندارد. منيت براي ما ايراني‌ها يک چيز پوچ است. فوتبال ما در سطح جهان جايگاه خودش را دارد. نمي‌توان بازيکن را بدون دليل انتخاب کرد. او همه کار مي‌کند و کسي هم ايرادي نمي‌گيرد. 
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۴۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • انتخاب عجیب تراکتور برای بازی با استقلال | فقط ستاره پوستر؟
  • رسمی: بازی پایین جدولی‌های لیگ 3 هیچ نشد
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • شکایت سپاهان و نساجی رد شد
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • ادعای دقیقی: شهرداری قزوین سهام‌دار پرسپولیس شد!
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • پیشکسوت فوتبال سپاهان: کمیته داوران یک داور باکیفیت برای دیدار با پرسپولیس انتخاب کند